Pour en savoir plus

Een hoogtechnologische opnamestudio

in het hart van de Belgische Ardennen

Layer
Layer
Layer
Layer
Layer
Layer
Layer
Layer
Layer

Zie je tegen de gebruikelijke teambuilding-ervaring op of ben je de klassieke activiteiten een beetje beu? Waarom zou je niet eens iets anders doen?

Bij Riverstudios bieden we Muziekcreatie aan, een nieuw concept voor bedrijfsuitstappen.

‘Een uniek en gewoonweg perfect moment!’ schreef Lauren uit Brussel.

Muziekcreatie

Ons evenement gebruikt muziek om met elkaar te communiceren en samen te werken/spelen, terwijl passende professionele relaties worden onderhouden. Je werknemers kunnen het plezier ervaren van een succesvol project in slechts één sessie af te werken. Iedereen draagt zijn steentje op zijn persoonlijke manier bij.

Iedereen, zowel de stagiair als de CEO, is van belang in een werkomgeving.

Wanneer één teamlid zijn potentieel niet volledig inzet, lijdt de prestatie van het hele bedrijf daaronder. Dat geldt ook voor muziek, zowel voor rockbands, orkesten als koren. Eén valse noot kan de prestaties van de groep negatief beïnvloeden – en een groep volgt het ritme van de traagste.

Bij Riverstudios laten we je zien hoe ritme en communicatie kunnen worden gebruikt om evenwicht te creëren.

Voordelen voor de deelnemers

Communicatiebevorderend
Er wordt een uniek eindproduct gecreëerd. Muziek maken toont aan hoe communicatie en focus op korte tijd uitstekende resultaten kunnen opleveren.
Persoonlijk
Iedereen draagt zijn steentje op zijn eigen manier bij. Dit verhoogt de zelfredzaamheid en het vertrouwen in je personeelsleden.
Stimulerend
Maar er wordt geen druk uitgeoefend. De deelnemers doen hun eigen ding – wat dat ook mag zijn.
Privé
Niemand dringt zich op, niemand vraagt naar gedachten of gevoelens. Geschikt voor professionele werkrelaties.
Respectvol
Elke deelnemer zegt zijn eigen mening, die wordt beschouwd als een waardevol onderdeel van de creatie. Dit benadrukt de waarde die je bedrijf aan het individu hecht.
Blijvend
Elke deelnemer krijgt een kopie mee naar huis. Zo zullen ze eraan worden herinnerd hoe energiek ze zich voelden toen ze als een team communiceerden en samenwerkten. Hoe hun persoonlijke bijdrage werd erkend en een meerwaarde vormde voor het geheel.
Plezierig
Mensen vinden het een leuk evenement. Ze zullen dit vrolijke gevoel waarschijnlijk terug mee naar hun werkplek nemen.
Uniek
Niemand anders doet iets gelijkaardigs.

Onze nagelnieuwe studio werd zorgvuldig ontworpen, zodat al het essentiële materiaal aanwezig is om kwalitatief werk af te leveren.

De studio :

  • Hub – waar de meester-musicus het eindproduct coördineert en produceert. Deze ruimte bevat kwalitatief hoogstaand opnamemateriaal, ontworpen om de best mogelijke resultaten te bereiken.
  • Drumruimte – waar een indrukwekkend aantal drumtoestellen en percussie-instrumenten staan.
  • 3 muziekruimten – elke ruimte herbergt een verzameling gitaren, piano’s en andere diverse instrumenten. Je hebt keuze te over – er is voor ieder wat wils.
  • Privétuin – je hebt toegang tot de tuin, die uitkijkt op de prachtige Ourthe, de perfecte locatie om een korte pauze te nemen en te genieten.
  • Loft – een multifunctionele ruimte: vergaderzaal, waar plaats is voor 20 personen, een ruimte waar groepssessies op maat kunnen worden georganiseerd.

Hier bij Riverstudios werk je op een ontspannen en informele manier samen om een uniek, kwalitatief muziekstuk te produceren, terwijl je een professionele relatie met je collega’s onderhoudt.

Het product kan zelfs in de annalen van het bedrijf terechtkomen of als pronkstuk worden gebruikt.

Riverstudios Guestbook

Testimonial by Robert Henno
Om stemmen voor natuurfilms die ik maak op te nemen, doe ik een beroep op de diensten van Riverstudios. De studio is uitgerust met hoogtechnologisch materiaal. Gus Gouldsbrough luistert naar mijn wensen en dankzij zijn techniek en creativiteit is het eindresultaat altijd van topkwaliteit. Kers op de taart: je wordt er altijd hartelijk ontvangen.
Robert Henno
, videograaf
Testimonial by Simon Hardenne
In een fantastische omgeving langs een rivier kan Gus je als een goed begeleider bijstaan om de (muzikale) creativiteit binnenin jou te ontdekken en te uiten!
Simon Hardenne
, Filmmaker
Testimonial by Thomas Delbart
Dankzij de professionaliteit van Riverstudios kan ik grote successen boeken op het vlak van opname- en mixkwaliteit. Doordat ik veeleisende klanten heb, weet ik dat ik de postproductie van mijn composities kan toevertrouwen aan Riverstudios. Ze zijn betrouwbaar, toegankelijk en creatief. Daarom raad ik Riverstudios aan aan iedereen die wil dat zijn eindproduct van uitstekende kwaliteit is.
Thomas Delbart
, componist en producent
Testimonial by Lyndsey Cockwell
'Bedankt voor de uitstekende sessies. Fantastische uitrusting en expertise. Een waar genoegen...'
Lyndsey Cockwell
, Oprichtster van het oprichtster van het Berlin Pop Choir

Bel ons: (+32) 0487 43 11 67
Stuur ons een e-mail:
gus.riverstudios@gmail.com

Bezoek ons op social media:

Aarzel niet om ons te contacteren

This page is also available in: frFrançais (Frans) enEnglish (Engels)